Ez 2016 három legnépszerűbb tetkótrendje

Forrás: Trender | 2016 február 24.

Ha azon gondolkodsz, hogy tetoválást csináltatsz, biztosan téged is érdekel, milyen minták és technikák számítanak a legmenőbbnek idén. A jó hír az, hogy trendek most azoknak kedveznek, akik a visszafogott, finom és elegáns stílust szeretik.
tetkótrendcover
Minimalista tetoválások
Első tetováláson gondolkodóknak ideálisak a minimalista, egyszerű és apró minták, amelyek attól, hogy picik és szimplák, még rendkívül szépek tudnak lenni. Lehetnek nőiesek, mókásak, akárhová feltehetők – ha szeretnéd “rejtegetni”, hogy tetkód van, akkor ilyet válassz. Nem kell feltétlenül tetőtől talpig kivarratnod magad – a diszkrétebb, kisebb dolgok most kifejezetten menőnek számítanak. Csuklón, bokán, ujjon vagy fül mögött is elrejtheted az apróságot, amit bármikor eltakarhatsz – ha azt szeretnéd, csak te fogod tudni, hogy ott van. Meg persze az, akinek megmutatod.
cica-lilu
unikornis-lilu
origami-lilu
Kubista tetoválások
A kubista stílust elsősorban Pablo Picasso nevével szokás egy lapon emlegetni. Az idei tetkótrendek között is rendkívül népszerűek a szögletes, színes formákból összeálló rajzok, amik ezt az irányzatot idézik. Csodálatosan nőies, egyedi és változatos minták készülhetnek belőlük, de csak akkor gondolkodj kubista tetkóban, ha valami nagyobb méretűt szeretnél, mert ezek akkor mutatnak igazán jól.
cubism-foxlilu
cubism-marylin
cubism-lilu
Single line tetoválások
Ennek a technikának az a lényege, hogy az egész feltetovált rajz egyetlen folyamatos – hol keskenyedő, hol szélesedő – vonalból áll. Bár nem hangzik túl látványosnak, ha megnézed a képeket, te is azonnal rájössz, hogy igazán művészi és kifejező stílusról van szó. Nem véletlen, hogy mostanában talán ez az összes tetkófajta közül a legmenőbb – kicsiben és nagyban is jól mutat, nagyon jól variálható, könnyed, de mégis kifejező és hangsúlyos minták készülnek ezzel a módszerrel.
egyvonalasarc-lilu
egyvonalas-lilu
singlelinerozsa-lilu

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)