Illatok, amik megváltoztatják az életed

Forrás: Trender | 2016 március 11.

Mindig is hittem az aromaterápiában, de mióta megismertem Feller Adrienne termékeit és a Panarom márkát, azóta biztosan tudom, hogy az illóolajok szó szerint csodákra képesek.
feller1
Adrienne több évtizedes tanulás után hozta létre a 100% tisztaságú aromaterápiás termékek előállításával és forgalmazásával foglalkozó Panarom márkát és a szintén kizárólag természetes alapanyagokat tartalmazó szépségápolási brandet, az Adrienne Fellert.
Termékeik és kozmetikumaik 100%-os tisztaságú natúr alapanyagokból készülnek, szigorú nemzetközi minőségi ellenőrzésen esnek át, így terápiás célra igazoltan alkalmasak – világszerte használják őket nem csak természetgyógyászok, de kórházak is. 1999 óta létezik a Panarom Aromaterapeuta Intézet, ahol Magyarország legszakképzettebb terapeutáit oktatják a francia és az angol aromaterápiás irányzatokat ötvözve.
feller2
Az Adrienne Feller magyar alapanyagokból készülnek, megalkotásukban kulcsszerepe van az illóolajoknak, melyek nemcsak erős fizikai hatással rendelkeznek, hanem egy semmihez nem fogható éteri minőséggel is.
Az illóolaj a növény kvintesszenciája, a teljes lényege. A tudattalanba hatol, pozitívan befolyásolja a viselkedésünket, az érzelmeinket: nem csak a fizikai, de a lelki sebeket is képes begyógyítani. Hihetetlenül hangzik, ugye? Pedig igaz!
A megfelelően kiválasztott olajkeverékeknek varázslatos hatása van: én szinte azonnal függő lettem. A feszültségoldásra szolgáló Fény esszencia a neszeszerem alapdarabja lett: két csepp a csuklómra és a hajtövemre, és pár perc után még a legstresszesebb szituban is elönt a béke, és a nyugalom.
feller3
Mivel nálam ilyen szuperül bevált, a kisfiamnál, aki néha elég nehezen alszik el, kipróbáltam a Mesélő Hold keveréket – lefekvés előtt kell pár cseppet a párologtatóba tenni. Nálunk 10 pontos volt a hatás, úgy alszik tőle, mint a tej!
Hamarosan egy aromaterápiás kozmetikai kezelést is kipróbálok a Panaromnál, amiről természetesen minden megírok majd nektek. Addig is itt találtok meg minden fontos infót és a termékek listáját: www.panarom.hu

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)