Bújj bomberbe, bébi!

Forrás: Trender | 2016 március 19.

Egyre több jele van annak, hogy már nagyon közel van a tavasz! A vastag, hosszú télikabátok helyett végre jöhetnek a könnyű, rövid kis dzsekik – például egy klassz bomber. Az alapvetően sportos darab idén nagyon trendinek számít, és annyira sok anyagból és mintával készül, hogy még a legelegánsabb szetthez is simán találsz megfelelőt.
bomber
A pamutból vagy vászonból készült kabik inkább a tornacipős szerelésekhez passzolnak, de a fényesebb, szaténos anyagúakat simán felveheted magas sarkúval és szexi rucival is.
classicbomber
A klasszikus fekete-fehér tulajdonképpen egy uniszex kabát – kicsit olyan, mintha a pasidtól kérted volna kölcsön. Ha neki is van, még össze is öltözhettek!
comicbomber
Ez a pop-art képregénymintás bomber egyszerűen zseniális, ha sima farmerhez és pólóhoz veszed fel, akkor a legütősebb.
flamingobomber
Idén nagyon divatosak a hátukon feltűnő hímzéssel ellátott kabátkák, mint például ez a flamingómintás, eggyel elegánsabb darab.
gembomber
Szintén a csajosabbak közé tartozik ez a gyémántmintás bomberdzseki.
militarybomber
Örökzöld terepzöld military fazon vagány lányoknak.
silverpinkbomber
Ez a púderrózsaszín-ezüst kombó mármár alkalminak hat, fehér ruhákkal gyönyörűen mutat.
szinesbomber
Tavaszi hangulatú, virágmintás darab – a nyári fesztiválok alatt a hidegebb éjszakákon is jól jöhet.

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)