A sportos lányok álomboltjában jártam

Forrás: Trender | 2016 március 31.

Vadiúj, formabontó sportbolt nyílt a Westendben. Már a belépéskor láttam, hogy ez az üzlet hamarosan a fitt csajok Mekkája lehet.

ath


Ez az első olyan bolt Magyarországon, amelyik ruházati és cipő oldalon is kifejezetten az edzésre fókuszál. Akár kocogni szeretsz, akár crossfit-mániás vagy, akár a Spartan race a kedvenced, az Athletes-ben tutira megtalálsz mindent, ami ahhoz kell, hogy a lehető legkényelmesebb cuccokban edzhess és a legjobb formádat hozd. A kisebb vagyont kapásból el tudtam volna költeni, ahogy körbesétáltam az üzletben, tényleg MINDEN van, amire egy sportszerető csajszi vágyhat.

lilusport1

 

lilusport2

 

lilusport3

 

Reebok, Nike, Adidas, Under Armour – a legmenőbb márkák termékei sorakoznak a polcokon, az utóbbi dolgaiból ráadásul itt van az országban a legszélesebb választék, de többi brand kínálatából is vannak olyan holmik, amiket máshol nem nagyon lehet beszerezni.

lilusport4

 

lilusport5

 

A boltnak ráadásul egyedi a bútorzata is. Ennek különleges oka, illetve funkciója van: a felállított állványok segítségével edzeni is lehet. Ha keményen készülsz a bikiniszezonra, és aktívan mozogsz, vagy épp azt tervezed, hogy belekezdesz, mindenképp kukkants be hozzájuk – a jól kiválasztott edzőcucc a hatékonyságot is megsokszorozza!

lilusport11

lilusport12

lilusport15

 

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)