Így sminkelnek majd a legtrendibb csajok idén ősszel

Forrás: Trender | 2016 május 11.

Berlinben jártam a MAC meghívására – három csodálatos napot töltöttem a világ legjobb sminkesei között, és rengeteget tudtam meg arról, hogy idén ősszel és télen milyenek lesznek a legdivatosabb make-upok. Én már tudom, hogyan fested majd ki magad fél év múlva! :)

lilu-mac3

A márka worldwide prezentációját nagyon exkluzív környezetben tartották – csodálatos volt a hotel, ahol laktam, és a helyszínek is az igazi glamour hangulatát hordozták. Az összes földrész legmenőbb beauty-gurui és sminkese zsezsegtek és dolgoztak a bemutatókon – én például a zseniális Véger Fibivel utaztam ki.

lilu-mac18

 

lilu-mac21

lilu-mac26

lilu-mac19

A szemsminkekre fókuszáló workshopon csodás, egyedi tusvonalakat és vibráló színeket láttam – merthogy a tussal kihúzott szem szerencsére ősszel és télen sem fog kimenni a divatból. Az éles, határozott vonalak lesznek igazán menők. Újra nagy hangsúly helyeződik majd a természetes look-ra, a nagyon natúr, az arc saját szépségét és karakterét kiemelő sminkek ideje jön el. Egy zseniális terméket is felfedeztem magamnak az új kollekcióból: a Pro Beyond Twisted Lash szempillaspirál minden irányba hajlik, ezért csodásan lehet vele dolgozni, a legapróbb pillákat is ki lehet emelni vele. Tuti, hogy a neszeszerem egyik állandó darabja lesz.

lilu-mac22

lilu-mac23

lilu-mac24

lilu-mac6

lilu-mac25

Azok is örülhetnek, akik mostanában rá vannak kattanva a sötét, erőteljes színű rúzsokra, mert egész évben divatban maradnak. A MAC sminkmesterei viszont a visszafogottság mellett tették le a voksukat: vagy a szem, vagy a száj legyen hangsúlyos, a kettő egyszerre ne viseld, ha szeretnék igazán stílusos lenni.

lilu-mac27

lilu-mac28

lilu-mac16

lilu-mac15

lilu-mac14

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék:

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)