Szeretnél új arcot 15 perc alatt?

Forrás: Trender | 2016 május 19.

A GlamGlow maszkokról már korábban is írtam a blogomon, évek óta a kedvenceim közé tartoznak, főleg, ha valamiért egy kis “gyorssegélyre” van szüksége a bőrömnek. Ezúttal a GravityMud nevű terméküket próbáltam ki.

glamg-low630

A kence tégelyes kiszerelésű, és külön plusz pont jár azért, hogy jön vele egy kis ecset is, amivel fel lehet kenni. Ez szuper, hiszen egyrészt nem kell órákig körömkefével sikálni az ujjaidat, hogy a krémmaradványokat eltávolítsd, másrészt sokkal higiénikusabb, mint puszta kézzel nyúlni az arcodhoz. Felkenés közben és közvetlenül utána a maszk fehér és göngyházfényű, de a 15-20 perces hatóidő leteltével ezüstszürkévé változik.

gravity-mud

És ezután kezdődik a csoda! Először is: a maszk tökéletesen lejön egy rétegben, nem kell attól tartanod, hogy kis cafatokban tudod csak lehámozni. A bőröd pedig olyan lesz alatta, mintha kicsertélték volna – az enyére legalábbis ilyen hatással volt. Az egész arcom feszesebb, teltebb és rugalmasabb a GravitiyMud-tól, a kis ráncaim eltűnnek, a bőröm pedig úgy ragyog, mintha órákat töltöttem volna a kozmetikusnál. 20 perc alatt ez nem semmi, úgyhogy ezt a maszkot én még tuti sokszor használni fogom. Tökéletes “esemény előtti” gyorskezelés egy fotózás vagy forgatás előtt, és biztosan egy fontos esti buli vagy randi előtt is bevetném.

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)