Sikkes egyrészesek, amikben bombázó leszel a strandon

Forrás: Trender | 2016 május 28.

Lassan, de biztosan kúszik felfelé a hőmérő higanyszála, úgyhogy nemsokára itt a strandszezon. Nagy mázlija van azoknak a csajoknak, akik a parton nemcsak sütkérezni, de labdázni, tollasozni vagy a vízbe ugrálni is imádnak, mert idén még a tavalyinál is nagyonbb divat az egybeszabott fürdőruci.
egyreszes-630

Egy ilyen darabban jóval kisebb az esélyed arra, hogy valami kellemetlen “bikinibaleset” ér, és olyasmit is megvillantasz a strandolóknak, amit inkább csak a pasidnak szeretnél megmutatni a hálószobátok magányában.
Sokakat az akadályozott az egyrészes beszerzésében (leszámítva az uszodába hordott sportos darabot), hogy az emlékeik szerint ilyesmiben leginkább a nagyijuk süttette magát annak idején Hajdúszoboszlón. Idén viszont már minden üzlet és netes boltok is tele vannak szuperdögös, stílusos strandszerkókkal, amik szexiségben simán feveszik a versenyt a legapóbb bikinivel is!
 egyreszes-1
Mélyen dekoltált, csipkeberakásos darab romantikus lelkeknek.
egyreszes-2
Fekete és sportosan elegáns – ebből biztosan a legkeményebb röpimeccs közben sem fog kicsúszni a cicid.
 egyreszes-3
Cipzárbetétes, elegáns darab hideg színekkel.
 egyreszes-4
Instant sellőknek kötelező.
 egyreszes-5
Vintage ihletésű fürdőruha modern pin-up csajoknak.
 egyreszes-6
Az Alice Csodaországban már nem csak könyv és mesefilm formában lehet a tiéd.
 egyreszes-7
Félvállas, virágmintás egyrészes, ami csodásan mutat a lebarnult bőrön.
 egyreszes-8
A tengert és a felkelő napot mintázó fürdőruha óceánparti sütkérezéshez.
Címkék:

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)