Így rejthetsz el egy egész kozmetikát a neszeszeredben

Forrás: Trender | 2016 június 17.

Ahhoz, hogy jól érezzem magam a bőrömben nekem nagyon fontos például, hogy a bőröm mindig ápolt legyen olyankor is, amikor állandóan úton vagyok és nem tudom, mikor látok legközelebb kozmetikust.Ezért is örültem nagyon, hogy lehetőségem volt kipróbálni a Braun FaceSpa készülékét, amivel egy új szintre tudtam emelni a napi arcápolási rutinomat.

lilu-arctisztito630

A szerkezet kicsi, úgyhogy gyakorlatilag bárhová magammal tudom vinni, ráadásul nagyon sok mindenre használható.

Van egy epilátor feje, amivel az apró kis pihéket lehet eltávolítani – a sima bőrre sokkal jobban megtartja a sminket. A kétféle arctisztító kefe normál és érzékeny bőrre is szuper, a legapróbb kis festék- vagy alapozómaradványt is el lehet vele távolítani, ami nagyon fontos ahhoz, hogy szép, tiszta és egészséges maradjon a bőr.  Nedvesítsd be az arcod, és nyomj a kefére egy kicsit a kedvenc arctisztítódból – ennyi az egész. Én sosem fekszem le úgy, hogy nem mosom le a sminket, és ezzel a kis szerkentyűvel pillanatok alatt megvan az esti tisztítás.
braun2

A radírozó kefét, ami az elhalt hámsejteket távolítja el, heti egy alkalommal érdemes használni – nagyon kíméletesen hámlaszt, nem nyúzza az arcot, utána pedig sokkal tisztább és egységesebb az egész bőrkép, ráadásul a hidratáló krémek, maszkok is jobban hatnak.

A FaceSpa-hoz tartozik egy szépség szivacs, amivel mindenféle hatóanyagot szuperül be lehet masszírozni a bőrbe. Nagyon kellemes és pihentető érzés, ráadásul ezzel a szivaccsal az alapozót is fel lehet vinni, tökéletesen el tudod vele oszlatni a folyékony és a krémesebb állagú termékeket is.

braun-1

A kefék és a szivacsok tisztítását meleg vízzel és egy kis samponnal vagy szappannal pikk-pakk meg lehet oldani, de azért figyelj arra, hogy háromhavonta érdemes lecserélni őket, főleg, ha naponta használod. Márpedig, ha beszerzel egyet, tutit, hogy fogod, mert nagyon könnyű rákattanni: már egy hét után is látványos lesz a különbség ahhoz képest, amikor kézzel, vattakoronggal és sminklemosóval tisztítod az arcodat. Sokkal ragyogóbb, tisztább és egységesebb lesz a bőröd, ami főleg nyáron, amikor amúgy sem esik jól túl sok sminket hordani, igazi áldás. Ráadásul a nyaralásra is magaddal viheted a szerkentyűt, úgyhogy sehol sem kell lemondanod a kis házi kozmetikádról!

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)