Emeld új szintre a kedvenc farmersortod!

Forrás: Trender | 2016 június 25.

Valószínűleg a te fiókodban is lapul egy (vagy több) farmer , amit csak úgy fel lehet kapni, mikor tombol az igazi kánikula. Akár készen vetted, akár te vágtad le egy megunt hosszú gatyád szárát és rojtoztad ki gondosan, lehet, hogy egy kicsit már uncsinak találod, úgyhogy mutatok pár pofonegyszerű módszert, amivel feldobhatod.

lilusort-630

Ha nem vagy nagy DIY guru, akkor se parázz rá – egyrészt egy varrónő vagy egy ügyibb barátnőd simán meg tudja csinálni ezeket az apró, de látványos változtatásokat, de ha a boltokban, webshopokban nézelődsz, ott is könnyen találhatsz hasonló darabokat.

lilu-sort1

Az egyik hátsó zsebre például rakathatsz felvarrót, vagy gyöngyöket, szegecseket – sőt, mindet egyszerre is, mert nagyon jól néz ki.

lilu-sort2
A sort szárában baromi jól tud mutatni egy szélesebb csipkebetét, egy sokkal csajosabb, romantikusabb ruhadarabbá teheted így az egyszerű rövidgatyót.


Szintén klassz megoldást, ha a hátsó zsebek anyagát valami másra cseréled, vagy csak simán egy ugyanakkora méretű mintás anyagot varratsz rá.

lilu-sort4
Ha ombre-mániás vagy, akkor ezt imádni fogod – egy kis fehérítőbe kell csak áztatni a sort alját, és voilá! Elég menő, nem?

lilu-sort5
Másfajta mintás anyagot nem csak a hátsó zsebekre, de a sort elejére is varrathatsz, mert ott is jól mutat.
Egy kisollóval és biztosítótűvel különféle mintákat is szaggathatsz a farmeranyagba – például koponyát, ami még mindig trendi mintának számít.

lilu-sort6

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)