Ez a 4 legmenőbb minta idén nyáron

Forrás: Trender | 2016 július 8.

Sok boltban és webshopban már elkezdődtek a leárazások, viszont még majdnem két teljes hónap hátravan a nyárból, úgyhogy ha mostanra terveztél egy kis gardróbfrissítést, akkor nagy mázlid van! Ha jól jön egy kis segítség a válogatáshoz, akkor olvass tovább – mutatom, hogy mik a legütősebb minták, amikkel nem foghatsz mellé.

liluminta-630

A csíkos holmik minden évben megjelennek a boltokban, ahogy beköszönt a nyár, de idén a klasszikusnak számító kék-fehér verzió mellett nagyon menőnek számítanak a szivárvány minden színében pompázó darabok. A vízszintes és függőleges csíkozás is trendi, utóbbi ráadásul szuper egy kis optikai tuninghoz, hiszen magasabbnak mutat és karcsúsít is.

lilu-csikos

lilu-csikos2

A virágminták szintén örökzöldnek számítanak – idén is bátran öltözz ilyen cuccokba, nem nyúlhatsz mellé velük, ráadásul tuti, hogy jövő nyárra sem mennek ki a divatból. Az absztrakt és az élethű virágos nyomatok is trendik, a lényeg, hogy legyen a ruha minél színesebb. Ha nem akarsz tetőtől talpig virágba borulni, akkor válassz csak egy alsót vagy felsőt és kombináld egy szimplább, egyszínű darabbal.

lilu-floral2

lilu-floral

Az állatminta reneszánszát éli, de most ne a tipikus leopárd -vagy zebramintára gondolj, hiszen a tervezők is elengedték a fantáziájukat, és élénk színeket is bedobtak a kalapba. Hihetetlenül menők például az állatos egyrészesek, ha egy ilyet kapsz fel a strandra, az tuti, hogy mindenki utánad fordul majd!

lilu-animalprint
lilu-animalprint2

Az egyik legnagyobb kedvencem a festékfoltos hatású minta, ami olyan, minta valaki ecseteket törölt volna a ruhák anyagába. Akár neon, akár pasztellszínű, hihetetlenül jól mutat, jól áll a szépen lebarnult, de a fehér bőrön is – egy ilyen darabban, néhány megfelelő, visszafogott kiegészítővel kombinálva szuperstílusosan fogsz kinézni.

lilu-paint

lilu-print2

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)