Ezeket a kalapokat hordod idén ősszel

Forrás: Trender | 2016 augusztus 19.

Bár még nyár van, pár hét múlva előkerülnek a szekrények mélyéről az őszi szettek, és ilyenkor jól pár szupi kis kiegészítő – például egy új kalap. Mutatom, hogy mik lesznek idén a legmenőbbek.

lilu-kalapnyito

A baseballsapik egész nyáron kötelező kellékek voltak, de ahogy hűvösebbre fordul az idő, úgy kicsit más anyagokat kezdünk hordani. Ebből a fazonból a szatén, illetve szatén hatású anyagból készültek lesznek a menők, amik különösen jól mutatnak a hasonló anyagú bomberdzsekikkel.

lilu-kalap1
Reneszánszát éli majd a svájcisapka, amiből akár többfajta színűt is beszerezhetsz, mert nagyon jól kombinálható mindenféle stílussal és színnel – sőt, még kitűzőkkel is telrakhatod, mert az is nagyon trendi.

lilu-kalap2

A rancher fazonú szövetkalapok egyre több üzletben tűnnek fel. Bár elsőre kicsit maszkulinnak tűnnek, felvéve te is látni fogod, hogy valójában totál nőies darabok, amik remekül mennek mindenféle letisztult, szövetkabátos, vagy kockás inges szetthez.

lilu-kalap3

A turbánt a boho chic stílus kedvelői fogják imádni. Minden nőies szereléshez felvehető, jól lehet hozzá sminkelni, mert hangsúlyozza a vonásokat, ráadásul igazi életmentő olyan napokon, amikor a hajad az istennek sem akar úgy állni, ahogy szeretnéd.

lilu-kalap4
A széles karimájú fekete fedorakalap igazi klasszikus, ami valószínűleg sosem fog kimenni a divatból. Egy jó bőrdzsekivel elképesztően stílusosan tud kinézni, és szinte mindenkinek jól áll.

lilu-kalap5

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)