BFF-ékszerek, amikbe beleszeretsz

Forrás: Trender | 2016 szeptember 4.

Ha szeretnétek valami közöset a legjobb barátnőddel, de egy tetkót nem vállalnátok be, és az összeöltözés sem a ti műfajotok, akkor újítsatok be egy klassz bizsut – mutatok is pár igazán szuper darabot!

bff-nyito


Ha ti Harry Potter rajongók vagytok, akkor ez az elfelezhető, baglyos-szívecskés medál tutira a kedvencetek lesz. Nyakláncra vagy karkötőre is fűzhetitek.

bagoly-bff
Ezek a szépséges, minimalista karkötők két kirakósdarabkát formáznak – megmutathatjátok vele, milyen jól kiegészítitek egymást.

bff-karkoto
Ez a két, összeillő oreós medál imádnivaló – ugyanúgy megoszthatjátok, mint a kedvenc édességeteket.

bff-oreo
Ezek a gyűrűk is nagyon cukik, diszkrétek és egyszerűek, a lényeg, hogy mint a ketten ugyanazon az ujjatokon hordjátok.

bff-szivecske
Akkor sem kell kétségbeesni, ha hárman vagytok legjobb barátnők – a klasszikus, három majmos felállást mintázó majmocskás medálokat nektek találták ki.

bff-majom

Ha pedig az egész csajcsapatnak kerestek valamit, akkor klassz ötlet ez a pizzamedál – a szeletekből mindenkinek jut, és egy árva kalória sincsen bennük!

bff-pizza

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)