Fémes szépség az őszi trend

Forrás: Trender | 2016 szeptember 25.

A fémes hatású anyagok az idei őszi-téli szezon egyik igazán menő trendjének számítanak. Tetőtől talpig ilyesmibe bújni persze egy kicsit Terminátorosan hat, de ha csak egy-egy hangsúlyos darabot szerzel be, akkor nagyon stílusos szetteket rakhatsz össze.

lilumetal-630


Egy ilyen Oxford fazonú cipellő farmerrel, de szoknyával is nagyon mutatós, és szinte nincs is olyan szerkó, amihez ne lehetne felvenni, hogy jolly joker lehet az őszi ruhatáradban.

lilumetal-1

A plisszírozott szoknyák nagyon menők most, főleg a 3/4-es fazon, és ha még fémes hatású is, akkor az igazi!

lilumetal-2
Ha ruhában neked már túl sok a metálfényű vonal, akkor próbálj ki egy ilyen manit, mert nagyon szép!

lilumetal-3
Ez az egyszerű szabású felső partizni, vagy akár egy elegánsabb eseményre is jó lehet, ha megfelelő darabokkal kombinálod – és még ékszereket sem kell felvenned hozzá, legfeljebb valami nagyon aprót és diszkrétet.

lilumetal-4
Esetleg egy fémes leggings, enyhe sellőlányos beütéssel?

lilumetal-5
Az anyagok, textúrák kombinálása is nagyon trendi most, mint például ennél a táskánál…

lilumetal-6
…vagy ennél a nadrágnál, ahol a farmeranyag kapott egy kis fémes csavart.

lilumetal-7

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)