Ősszel a szőr a szexi!

Forrás: Trender | 2016 október 7.

A műszőrme bundák pár éve nagyon divatosak, akárcsak a szőrös mellények, és szerencsére rengeteg olyat is lehet kapni, amik sportosabb stílusú, utcai szerkókkal viselve is nagyon jól néznek ki. Idén pedig már szinte mindenből lehet kapni szőröset, mert hatalmas divat!

szor-nyito630

Ez a pihe-puha hátizsák annyira kényelmesnek tűnik, hogy sokan szerintem szívesen bele is költöznének. Ha tetszenek az ilyen anyagok, de magadon valahogy nem tudod elképzelni, egy ilyen táska, vagy clutch is szuperül feldobhatja a szetted.

szor-hatizsak
A szőrmellény már tavaly is nagyon menő volt, ez a darab viszont még ombre is, úgyhogy egy plusz kis csavart is visz a dologba.

szor-ombremelleny
Több cég is dobott piacra idén szőrrel díszített papucsot, amit már több celeb Instagramján is látattunk. Utcára nem biztos, hogy jó ötlet, de otthon nagyon vicces lehet egy ilyenben mászkálni.

szor-papucs
Ha nem akarsz egy kabátba vagy mellénybe beruházni, egy ilyen stólaszerű sál is jó ötlet lehet, mert szövetkabáthoz, bőrdzsekihez is felveheted, sőt, még simán egy vastagabb pulcsit is feldobhatsz vele.

szor-sal
A színes, szőrös darabok is nagyon divatosak idén, különösen a pasztell- és fagylaltszínek hódítanak. Ha nem ijedsz meg egy kis feltűnéstől, akkor szerezz be egy rózsaszín vagy kék kabátot.

szor-szineskabat
Ha pedig eggyel visszafogottabban szeretnéd viselni a színes szőrmét, akkor jó ötlet lehet egy szoknya is. Azok is nagyon szépek, amik textil és szőrme, vagy szőrme hatású anyagok kombinációjából készülnek.

szor-szoki

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)