Megnyitott a MAC online webshopja!

Forrás: Trender | 2016 október 28.

A sminkmániások most biztosan a szívükhöz kapnak örömökben, mert szuper hírem van: megnyitott a MAC online webshopja Magyarországon is!lilumac-630

Ezentúl már a fotelből is megrendelheted a kedvenc sminkcuccaidat, amit természetesen házhoz is szállítanak, 13 790 Ft értékű vásárlás fölött ráadásul ingyen. Ha pedig már a házhoz szállításnál tartunk: október 31-ig az első 50 rendelőnek, aki a MACONLINE kódot használja, nem számolnak fel kiszállítási díjat, akármilyen összegben is rendel.

lilumac-2

Ja, és még valami: minden rendeléshez ajándék termékminta jár!

lilumac-3

A weboldalon érdemes leccsekolni az új kollekciót, mert valami csodaszép dolgok vannak benne, ráadásul néhány terméket a boltokban nem is lehet kapni, kizárólag online.

lilumac-4

lilumac-5

A Nutcracker Sweet darabjaival már most ünnepi hangulatba kerülhetsz – nyalóka piros, puncsos pink és karamellbarna rúzsok, szájfények és lakkok, és csodaszép fényű, diszkrét árnyalatú árnyalók és pirosítók közül válogathatsz. Az ünnepi szetteket is imádni fogod, akár magadat leped meg vele, akár valaki mást, úgyhogy mindenképpen nézz körül a maccosmetics.hu – n.

 

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)