Csoki- és epermennyországban jártam

Forrás: Trender | 2016 november 18.

Van egy hely Budapesten a belvárosban, amit leginkább az édesszájúak Mekkájának tudnék nevezni: picike, bájos, és olyan csodaszép finomságokkal van tele, hogy az embernek még a szava is eláll. A epres-csokis édességekkel teletömött ékszerdoboz neve a The Strawberry Project Budapest, ahol a szupermosolygós és kedves Farkas Fanny a házigazda.lilueper-630

A nemzetközileg levèdett epreket az Arany János utcában kóstolhatod meg – gyönyörű díszdobozban lehet őket megvásárolni és kívánság szerint a mèrèszebbek még egyedi eper installàciòkat is rendelhetnek Fanny-tól.
Több mint száz féle csokival borított eper különlegesség közül lehet válogatni, amelyek egyenként is megvehetők – nemcsak isteni finomak, de gyönyörűszépek is, szóval egy doboznyi ilyen édesség tökéletes és stílusos ajándék lehet, ha valami különlegessel szeretnél meglepni valakit.

lilueper-1

lilueper-2

A gyümölcsökből készülhet dekoráció, asztali dísz is – a kínálat tulajdonképpen határtalan a színek és a díszítés terén; lehet kérni alkohollal átitatott epreket is például, sőt arra is van lehetőség, azok számára, akik nagyon édesszájúak, hogy extra Nutellával töltve kérjék kedvencüket. Oreo, kinder csokoládé, pillecukor… Csak a képzelet szabhat határt a variációknak!

lilueper-3

lilueper-5
Ja, és az Arany János utcában található eper üzlet egyben pezsgőbár is, így hideg, előre behűtött pezsgő is választható az édességek mellé! De vannak turmixok, koktélok és kávékülönlegességek is. Ha téged is lázba hozott a dolog, csekkold le a The Strawberry Project Budapest Facebook-oldalát, és ugorj be valamikor egy kis eprezésre!

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)