Tuti cuccok Mikulás-mániás csajoknak

Forrás: Trender | 2016 december 2.

Egy bizonyos kor után persze már mind túl “nagyok” vagyunk ahhoz, hogy elhiggyük, tényleg a Télapó pakolja tele a csizmánkat csokival, de nincs azzal semmi baj, ha a bennünk élő kislány december elején szeretne kicsit elmerülni az ünnepi mesevilágban. Na ilyenkor jöhet jól egy-két apróbb holmi, amivel feldobhatjuk a szettünket, magunkat vagy akár valaki mást, akit szeretünk.

lilumiku-630


Nem kellenek nagy dolgok, csak egy-egy kis, jelzés értékű dolog, egy kis Mikulás-varázs, hogy még jobban rá lehessen hangolódni a közeledő karácsonyra…

lilumiku-1
…például egy pár, Télapó-mintás fülbevalóval.

lilumiku-2
Egy ilyen hajdísz is jól jöhet, fekete, fehér és piros rucihoz is jól passzol.

lilumiku-3
A bátrabbak pedig mehetnek partizni egy ilyen fejdíszben, de ha máshoz nem, akkor egy kis otthoni, ünnepi szelfizéshez is fel lehet kapni.

lilumiku-4
A Spice Girls-rajongók különösen nagyra fogják értékelni ezt a felsőt.

lilumiku-6
Télikabátra, kötött pulcsira is szuper egy ilyen Mikulásos kitűző.

lilumiku-7
Egy ilyen zoknival se nagyon lehet mellényúlni decemberben – ráadásul uniszex darab!

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)