Copfozz, ahogy eddig még soha!

Forrás: Trender | 2016 december 29.

Akárcsak a legtöbb csajszi, akinek legalább félhosszú haja van, én is szeretem lófarokba kötni az enyémet, amikor éppen nincs kedvem vagy időm frizurát csinálni. Ez egy idő után kicsit uncsi tud lenni, úgyhogy elkezdtem keresgélni, mi mindennel lehet feldobni egy sima copfot, és egészen zseniális dolgokat találtam.

Ha eddig azt gondoltad, hogy egy egyszerűen a tarkódon, vagy kicsit fölötte összefogott frizurával nem lehetsz elegáns, tévedtél! A totál hétköznapitól egészen az estélyi viseletig lehet fokozni egy lófarkat, ha a megfelelő kiegészítőt választod hozzá.
 copf-arielle
Disney-rajongók például biztosan imádni fogják ezt A kis hableány ihlette szupercuki darabot.
  copf-cica.jpg
Macskás lányoknak pedig itt egy látványos, cicás verzió – ütősebb, mint egy sima hajgumi, ugye?
 copf-halalfej
Egy kis rockos beütés – sötét és világos hajon is nagyon ütős.
 copf-level
Némi Gyűrűk urás beütést érzékelek ebben a csodaszép levélmintás hajdíszben.
 copf-metal
Ez az álomcsapdára hajazó különleges hajékszer az egyik kedvencem, csodásan mutat a hosszú tincseken.
 copf-oriasmasni
Ez a méretes bársonymasni tökéletes alkalmi frizurát varázsol a szimpla lófarokból, némi nyolcvanas évekbeli utánérzéssel.

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)