Ez történik a Paris Couture Week backstage-ében

Forrás: Trender | 2017 január 26.

Egy olyan hatalmas divatrajongónak, mint én, kevés nagyobb öröm lehet az életében, mint amikor egy világszínvonalú divataesemény kulisszái mögé juthat. Ezért is vagyok elképesztően boldog, hogy a MAC jóvoltából elutazhattam a Paris Couture Weekre – ők biztosították a mesés sminkeket a modelleknek, így volt módon alaposan megfigyelni mindent, ami a backstage-ben történik.

lilucouture-630

A Giambattista Valli, az Alexis Mabille, az Elie Saab és az Alexandre Vauthier bemutatók előtti lázas készülődésről is készítettem jó néhány képet (sikerült elcsípnem Bella Hadidot is)  – elképesztő, hogy milyen sűrűn vannak a lányok, a sminkesek és a fodrászok a színfalak mögött, ahol órákon át szépítik a modelleket. Még az olyan nude sminkek is, amiknek az a lényege, hogy ne is látszódjon, hogy a lány ki van sminkelve, legalább egy órán át készülnek, sebészi pontossággal kerül fel ide egy kis fény, oda egy kis árnyék – a modellek pedig közben rutinosan salátáznak, isznak vagy a telefonjukat babrálják.
A ruhák szépsége leírhatatlan, közelről nézve még jobban látszik, hogy minden egyes négyzetcentiméter anyagot milyen kifinomultan és alaposan munkáltak meg és díszítettek, és a modelleken persze mesésen áll minden. De szószaporítás helyett beszéljenek inkább magukért a fotók! Egy biztos: nekem ez életem egyik legnagyobb élménye.liluc1 liluc2 liluc3 liluc4 liluc5 liluc6 liluc7 liluc8 liluc9 liluc10 liluc11 liluc12 liluc13

lilucouture-1 lilucouture-2 lilucouture-3 lilucouture-4 lilucouture-5 lilucouture-6 lilucouture-7 lilucouture-8 lilucouture-9 lilucouture-10 lilucouture-11 lilucouture-12 lilucouture-13 lilucouture-14 lilucouture-15

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)