Turbózd fel a tincseidet őszre!

Forrás: Trender | 2017 szeptember 30.

A nyár, mint mindenkinek, nekem is kicsit megviselte a hajamat, és tisztában vagyok vele, hogy az ősz sem lesz kíméletesebb. Jönnek a hidegek, egyre többször hordunk sapkát, ráadásul amikor elindul a fűtésszezon, mindenhol szárazabb lesz a levegő.lilugosh-630


Szerencsére rábukkantam a GOSH márka szuper ápoló termékeire. Az egyik legnagyobb kedvencem az argánolajas hajpakolásuk lett, ami teljesen tökéletes arra, hogy egy kis extra törődést adjon az évszakváltás miatt megviselt tincseknek. lilugoshlilugosh-2Az argánolaj mellett E-vitamin is van benne, úgyhogy már egyetlen használat után látványos az eredménye. Nekem nagyon bevált még a vékony szálú hajra készült samponjuk is, amiben búza-mikroproteinek és növényi fehérjék találhatók. Ha pedig nincs időm megvárni, hogy a hajpakolás hasson, akkor a makadámolajos balzsamjukat használom, amiben sheavaj is van, és szuper az illata, ráadásul nem csak a hajszálakat, hanem a fejbőrt is hidratálja. Ha szívesen kipróbálnád valamelyiket, akkor a Marionnaud üzleteiben megveheted a GOSH termékeit.

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)