Visszatér a válltömés?

Forrás: Trender | 2017 november 4.

Ha máshonnan nem, régi fotókról biztosan mindenki emlékszik az óriási kabát- és blúzvállakra, amik a nyolcvanas években annyira divatosak voltak. Úgy tűnik, hogy érdemes lesz ilyen cuccokra vadászni a boltokban, mert a válltömés újra trendi lesz!


Azt, hogy kiszélesített vállú, markáns sziluettek, amik egyébként optikailag tök jól formálják az alakot, visszatérnek, már akkor lehetett látni, mikor a nagy divatházak bemutatták a 2017-es őszi/téli kollekcióikat. Isabel Marant, a Balenciaga, a Jacquemus és Jil Sander is hangsúlyosan válltömött kabátokban és felsőkben küldte kifutóra a modelljeit. jilsanderjacquemusbalenciagaAzóta a webshopokban és a divatbloggerek oldalain is egyre-másra jelennek meg az ilyen típusú pólók, dzsekik és zakók. A válltömés egy alapvetően megosztó trend, van, aki imádja, és van, aki ki nem állhatja – mindenesetre ha megtetszik egy ilyen ilyen ruhadarab, vedd meg bátran, mert nagyon is menő leszel benne.liluvalltomes-3liluvalltomes-2liluvalltomes-1

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)