Visszatér a hajfodor?

Forrás: Trender | 2017 december 9.

Emlékeztek még a nagy, puha textilréteggel bevont hajgumira, ami akkora divat volt a nyolcvanas és a kilencvenes években? Oké, tudom, hogy sok mindenkinek már csak régi filmekből és fotókról van meg ez a kiegészítő, de úgy tűnik, hamarosan érdemes lesz beszerezni egyet!hajforor-630


A hajfodor, amit angolul scrunchie-nak hívnak, elég cikinek számított az utóbbi években, és akinek volt is otthon, az leginkább arra használta, hogy felkösse vele a haját zuhanyzáshoz. Csakhogy,mivel a nyolcvanas és a kilencvenes évek divatja épp hatalmas reneszánszát éli, a hírességek láthatóan letúrtak a fiók aljára, és újra elővették! Egyre több ismert csajszi flangál kisebb-nagyobb hajfodorral a fején, úgyhogy ha neked is van egy otthon, akkor kapd elő bátran, és használd – kifejezetten trendi leszel vele!

bellahajfodor

Bella Hadid sportos szerkóhoz viselte.

dianehajfodor

Diane Kruger egy rohanós hétköznapra kapta fel.

jlohajfodor

J.Lo. egy kisebb méretű darabot választott.

selenahajfodor

Selena Gomez egy elegáns szerkóhoz tette a hajába.

zetajoneshajfodor

Catherine Zeta Jones szerint még a bundához is passzol a hajfodor.

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)